Multi-Rollbox

Prva iz programa nadprozorskih roleta je roleta s PVC nadprozorskim ormarićem MULTI-ROLLBOX dimenzije 200x230mm. Odlikuje je prije svega atraktivno zaobljen dizajn, mogućnost ugradnje zaštite protiv insekata ili screen sjenilo, mogućnost vidljive i nevidljive (podžbukne) ugradnje, odlična izolativnost, snažnija konstrukcija te jednostavna i ekonomična ugradnja. Prikladna za ugradnju na sve vrste prozora.

U slučaju nevidljive ugradnje sa servisnim pokrovom ispod je važno da maksimalna dubina prozorskog okvira ne premašuje 73mm – u suprotnom slučaju je ormarić s unutarnje strane vidljiv.

MULTI-ROLLBOX instalacija
MULTI-ROLLBOX opcije izvedbe
Opcije instalacije
- s ALU lamelama punjenim s poliuretanskom pjenom ili PVC lamelama
- s integriranim rolo komarnicima ili bez
- s ručnim upravljanjem (automat), s upravljanjem preko MC palice ili električnim upravljanjem
- u različitim kombinacijama boja lamela, ormarića, vodilica i završne letvice
Multi-Rollbox implementacija
- veličina ormarića 200x230mm (visina x širina)
- bez komarnika
- standardno otvaranje - frontalno
- veličina ormarića 200x230mm (visina x širina)
- s komarnikom
- standardno otvaranje - frontalno
- dimenzija omarice 200 x 230 mm
- brez komarnika
- mogućnost donjeg otvaranja za prozorske profile do debljine 70mm
NOV - ZAOBLJEN DIZAJN ORMARIĆA
Roletni ormarić Multi-Rollbox visine 200 i širine 230 mm je izrađen s estetsko zaobljenim donjim rubom prednjeg pokrova.

NEVIDLJIVA (podžbukna) UGRADNJA ROLETNOG ORMARIĆA
Roletni ormarić Multi-Rollbox se može ugraditi praktično nevidljivo. Uz klasično frontalno otvaranje je moguće ormarić za potrebe servisiranja otvarati s donje strane, što omogućuje da ormarić možemo ugraditi nevidljivo (podžbukno). Kod podžbukne ugradnje treba na ormarić prethodno pričvrstiti T-profil na koji kasnije naliježe žbuka ili gips ploča.

ODLIČNA IZOLATIVNOST
Roletni ormarić Multi-Rollbox ima zbog dobrog brtvljenja odličnu zvučnu i toplotnu izolativnost. Izolativnost povećava još standardno ugrađen stiropor uložak.

ZAŠTITA OD INSEKATA - komarnici
S roletnim ormarićem Multi-Rollbox se možete spasiti od neugodnih insekata. U ormarić se jednostavno ugradi rolo mreža protiv insekata koju jednostavno dižete ili spuštate prema potrebi.

ZAŠTITA OD SUNCA- screen rolo
U roletni ormarić Multi-Rollbox se umjesto mrežice protiv insekata može ugraditi i gušća screen mreža koja zatim obavlja također i funkciju sjenila prozora (do 70% odbijene sunčeve energije).

POTPUNO ZATAMNJENJE
Sa spuštenom roletom prostor možemo potpuno zatamniti.

UNUTARNJA ZASJENJIVANJE I DEKORACIJA PROSTORA
U roletni ormarić Multi-Rollbox možemo ugraditi unutarnje rolo sjenilo koje dodatno zasjenjuje i dekorira prostor.

JAČA KONSTRUKCIJA ORMARIĆA
Roletni ormarići Multi-Rollbox su konstrukcijsko jači od sličnih proizvoda. U vanjski zid se može (naročito za šire rolete) umetnuti čelični profil koji sprečava savijanje vanjske stijenke ormarića kod kasnijeg „purpjenjenja“ ili izrade fasade te kompaktnije pričvršćivanje roletnog sustava kod širih roleta.

POTPUN SUSTAV
Roletni ormarić Multi-Rollbox je potpun sustav izrađen je za ugradnju na gotovo svaki prozor, i na višedijelne prozore s centralnim vodilicama (centralne vodilice i za komarnike!) Zbog dobrih rješenja u unutrašnjosti kutije roletnih lamela nije potrebno prikopčavanje. Vidljive stranice ormarića su zaštićene s PE folijom, što sprečava oštećenja ormarića tokom transporta.
U roletne ormariće se jednostavno ugrade i motorni pogoni i elektronika za rolete, vodilice na izbočenje, protuprovalni elementi,...

Opcije lamela
PVC lamela
39mm ALU lamela punjena
s poliuretanskom pjenom
Falcon lamela punjena
s poliuretanskom pjenom