Podizno klizna vrata 85 mm

Tehnički izvanredno

Bolje ne može: Podizno-klizna vrata 85 mm aluplast uvjeravaju svojom energetskom učinkovitosti i jednostavnim korištenjem:Čak i kod maksimalnih veličina od 6,50 m x 2,80 m mogu se jednostavno i lako otvoriti i zatvoriti te omogućuju prijelaz na otvoreno bez ikakvih prepreka.. Pri tome su ispitana na ekstremna djelovanja kiše, vjetra i ostalih vremenskih utjecaja:Podizno-klizna vrata aluplast brtve u potpunosti.

85mm

Ugradbena dubina

1,1 W/m²K

najbolja Uf-Vrijednost

0,63 W/m²K

najbolja Uw-Vrijednost

up to RC2

Sigurnost

Up to 44db

Zaštita od buke

Elegantan spoj unutarnjeg i vanjskog prostora

Pustite sunce u svoj dom! Svjetlošću obasjane prostorije i prekrasan pogled na prirodu nova podizno-klizna vrata od 85 mm postižu velikim otvorima. Posebno su koncipirana za prijelaze na terase, balkone i vrtove. Dodatna je prednost njihovo svojstvo uštede prostora: krilo se otvara paralelno u odnosu na fiksno ostakljenje i tako ne zauzima dodatan prostor. Rezultat: Jedinstveni koncepti prostora s dodanom vrijednošću kvalitete stanovanja za jedan novi, otvotreni način stanovanja.

Uštedite na troškovima grijanja zahvaljujući idealnoj toplinskoj izolaciji

Podizno-klizna vrata od 85 mm dostupna su u tri različite varijante: od verzije Basic, koja ispunjava sve zahtjeve odredbe o uštedi energije, preko varijante Standard koja se ističe toplinskom izolacijom, sve do verzije Premium s izvrsnim vrijednostima toplinske izolacije na razini pasivne kuće.

Basic
UfUf vrijednost = 1,6 W/m²K

Regularni prag

Standard
Uf -Vrijednost = 1,4 W/m²K

Termički odvojen prag

Premium
Uf -Vrijednost = 1,1 W/m²K

S GFK pragom